Најк Пром ДООЕЛ Увоз Извоз с.Мокриево се наоѓа на транзитниот пат кон Р.Бугарија, на излезот од с.Дабиље кон с.Босилово ++389 75 468 450++389 34 523 513
arrow arrow
image
image
image
image

За нас

НАЈК-ПРОМ ДООЕЛ постои 10 години, и се занимава со трговија на големо и мало, продажба на половни трактори, половна приклучна механизација, половни машини, вршиме откуп на овошје и зеленчук како и маркет за прехрамбени продукти. И од поново време се занимава со продажба на нови трактори, од марките ИМТ, HATTAT , SOLIS , MAHINDRA ,PREED , TAFE, JOHN DEERE, и GOLDONI, како и со продажба на приклучна механизација за истите, и уште многу други разновиди машини и алати.

Дилери сме на повеќе марки на механизација и тоа:ОKAY ekonomic ,AGROMEHANIKA  FPM ,RAU ,ИМТ,

STIGA , Agromehanika Kranj, TINAZ, SIP, TEHNOS, SITREX, ПОМАК, TOMOS, Agro-Bar, и уште многу други.

Исто така вршиме продажба на секакви видови на индустриски и градежни машини.

Се наоѓаме, на излезот од  с. Дабиле кон Ново Село , на транзитниот пат кон Р.Бугарија.

 

Следете не на https://www.facebook.com/NAJKPROMDOOEL